Nieuws

Joma

Pasdag JOMA-pakket jeugd

Vrijdag 17 mei 2019 en zaterdag 18 mei 2019 organissert KFC Turnhout de pasdag voor de jeugdploegen. Lees meer in onderstaande document.

Een ploeg bestaat uit minstens 5 spelers (waarbij inbegrepen 1 doelman/vrouw). De ploegen zullen tegen elkaar uitkomen in een poule-systeem. De eerste penalty zal getrapt worden om 19u00 uur. We vragen aan alle ploegen om een half uur voor aanvang (18u30) aanwezig te zijn en zich aan te melden.

KFCT begon met druk naar voor maar creëerde niet direct kansen. Rond het kwartier konden de bezoekers bijna profiteren van een te korte terugspeelbal van Durwael maar doelman Horsten was alert. De eerste kans voor de KFCT kwam er via Coeckelbergs maar zijn poging werd geblokt. Een paar minuten later probeerde Bostanci met een harde knal maar zijn poging ging op de lat.

KFCT kwam al vroeg op voorsprong tegen de bezoekers uit Hasselt. Ebobo kon zich goed vrijmaken en zijn voorzet werd door Bostanci mooi binnen gewerkt. De strijd speelde zich vooral af op het middenveld maar de betere mogelijkheden waren in de eerste helft voor Turnhout. Ebobo werd mooi vrijgespeeld maar toen hij wilde afdrukken verloor hij zijn evenwicht. Iets voorbij het halfuur fungeerde Ebobo weer als aangever en pakte Bostanci uit met schot maar deze keer zat de bezoekende doelman ertussen. Er werd dan ook gerust bij een 1-0.