Nieuws

Baldoel 21

KFCT B kan best een zes op zes pakken de volgende weken

KFCT B - FC Meerle: 0-8

KFCT B ging afgelopen weekend zwaar onderuit in een wedstrijd waar alles tegen zat. Er vielen twee rode kaarten voor Turnhout en KFCT B kreeg drie strafschoppen tegen. Trainer Dirk Paeshuys beseft dat ze dringend punten moeten pakken.

KFCT B is nog niet gered! Zondag konden ze mits winst tegen concurrent Donk zo goed als het behoud verzekeren.  Alles leek in kannen en kruiken toen het bij de rust 2-0 stond door twee doelpunten van topschutter VanderMeiren. In de tweede helft keerde de match volledig en door te laks verdedigen stond het na 90 minuten 2-3 waardoor Donk nu naast KFCT B in de stand komt.

KFCT beleefde een droomstart. Een vrije trap van Proost werd eerst door doelman Wertelaers in corner gewerkt. Geenen bracht KFC Turnhout met een rake kopbal op voorsprong. Eén minuut later was er combinatie tussen Jacobs en Bostanci, die laatste werkte mooi af en verdubbelde zo de score.