Nieuws

Footballs 3597191 1929

KFCT - Bocholt: Voorbeschouwing en selectie

KFCT ontvangt vanavond om 19h30 met Bocholt de derde in de stand. Bocholt heeft het stamnummer 595 en is opgericht in 1922. De club werd opgericht op initiatief van Johannes Robersscheuten , een ex-voetballer van PSV en Antwerp. Hij ging zelf bij de eerste ploeg voetballen en in 1924 sloot de club zich aan bij de Belgische voetbalbond. Ze begonnen in vierde provinciale. Ze speelde meteen drie keer op rij kampioen waardoor ze al snel in de hogere provinciale reeksen terecht kwamen.

KFCT B pakte een dik verdiende overwinning tegen Lentezon Beerse dankzij een laat doelpunt van Vandermeiren. Zo levert KFCT B alweer een mooie prestatie tegen een ploeg uit de top zes. KFCT B staat nu tiende met achtentwintig punten.
Doelpunt: 85’ Vandermeiren (1-0)

KFCT B begon heel scherp aan de wedstrijd en miste in het begin van de wedstrijd twee mooie kansen. De derde was wel raak, topschutter Vandermeiren bracht onze ploeg op voorsprong. Na een miscommunicatie in onze verdediging kon Van Gestel halfweg de eerste helft gelijk stellen. Geudens trof na de lat maar het bleef 1-1 tot aan de rust.